27 лютого 2020 року в першому корпусі ДНУ відбулася зустріч кураторів
01.03.2020
Збірна ФПМ з футболу — переможці в міжфакультетському кубку
04.03.2020
27 лютого 2020 року в першому корпусі ДНУ відбулася зустріч кураторів
01.03.2020
Збірна ФПМ з футболу — переможці в міжфакультетському кубку
04.03.2020
Показати всі

29 лютого 2020 р. на ФПМ відбувся День відкритих дверей

У переддень весни, 29 лютого, на факультеті прикладної математики відбувся День відкритих дверей. Потенційні абітурієнти поринули в атмосферу дружнього колективу та сучасних технологій. Вони детально ознайомилися з умовами вступу та дізналися про особливості навчання.
Школярi та батьки поспілкувались з студентами та викладачами, вiдвiдали нещодавно відкритий компютерний клас 3/16. Завідувачі кафедр Наталія Анатоліївна Гук, Олег Григорович Байбуз та Валентина Андріївна Турчина розповіли про спецiальності, за якими ведётся пiдготовка на факультетi, звязок з IT-компанiями, мiжнародними проектами навчання на факультеті, особливості навчання на спеціальностях. Про умови вступу, можливiсть отримання додаткових балiв, необхiдні сертифiкати ЗНО проінформував заступник декана з навчальної роботи Олександр Олександрович Кузенков.
Активну участь у заході взяли студенти Олександр Михайлюк, Ленур Мурзачинський, Дар’я Олійник, Богдан Молодець і Роман Касьян. Вони поділились досвідом і змалювали словами нестримне яскраве життя студента. Майбутні вступники дізнались про особливості роботи студентської ради, бурхливе та насичене життя у гуртожитку. Студенти розповіли і про можливості, які надає факультет, різноманітні хакатони та воркшопи. Теплим і цікавим стало спілкування із заступником декана з організаційно-виховної роботи та студентським організатором Світланою Федорівною Сірик.
День відкритих дверей залишив приємне враження як у організаторів, так і у школярів. Більшість гостей захопилась можливостями IT та ідеєю вступу на факультет прикладної математики.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать + 13 =