Відповіді до пробного ЗНО
06.02.2018
Відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури 2018 року
21.02.2018
Відповіді до пробного ЗНО
06.02.2018
Відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури 2018 року
21.02.2018
Показати всі

Підсумки пробного тестування з математики

04 лютого 2018 року на факультеті прикладної математики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулось пробне тестування з математики, якому передувала зустріч з завідувачами кафедр та провідними викладачами факультету. Ця зустріч викликала неабиякий інтерес у абітурієнтів які дізнались багато нового про спеціальності IT спрямування, за якими навчають на факультеті прикладної математики. Захід був цікавим і для батьків, заповітною мрією  яких  є прокладання своїм дітям шляху до заможного життя й гармонійних духовних стосунків із зовнішнім світом.

На цьому зібранні було, зокрема, повідомлено, що при складанні освітньо-професійних програм та навчальних планів факультету прикладної математики враховуватимуться  вимоги  роботодавців до працівників шляхом визначення компетентностей та передбачуваних результатів навчання. Для досягнення цієї мети  факультет прикладної математики співпрацює з асоціацією 16 найвідоміших  ІТ-компаній  регіону. Так, 06 грудня 2017 року відбулась чергова зустріч, де було обговорено впровадження дуальної форми навчання, яка полягає у тому, що студенти мають можливість одночасно отримувати в університеті теоретичні знання, а в ІТ- компаніях – практичні навички.

Загальновідомо, що базою для професійного успіху у галузі комп’ютерних технологій є знання математики, а перш за все її шкільного курсу. Тому основна задача нашого абітурієнта – успішне складання загальнодержавного тестування з математики і вирішення  важливої задачі – вступу до престижного факультету прикладної математики ДНУ ім. О.Гончара.

Для цього кожний абітурієнт повинен з’ясувати свій рівень знань з математики та потенційну можливість їх поповнення. Саме з цією метою і було проведене безкоштовне пробне тестування.  Воно було максимально наближене до формату загальнодержавного. Такий захід було проведено вперше, тому працівники факультету прикладної математики були приємно вражені кількістю школярів які прийняли участь у тестуванні. Загальна кількість учасників склала 480 школярів. Задачі, наведені у варіантах, викликали інтерес учнів та вчителів, була відзначена їх змістовність та лаконічність. Сподіваємось, що наш захід призведе до зацікавленості в опануванні математикою, виникнення бажання поліпшувати свої результати шляхом наполегливої власної праці, підвищення   ролі   математичної   підготовки   в   шкільній  освіті та  до виникнення непереборного бажання стати студентом факультету прикладної математики.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

2 × три =